Me cmime konkuruese per te gjithe ata qe duan te kene nje faqe interneti cilesor.

Zgjedhja e një ofrues të besueshëm është një vendim i rëndësishëm.

 • Vps Server
 • Pagesa Mujore
 • Memory
 • CPU Core
 • HDD(SAS RAID 10)
 • Bandwidth
 • 99.99% Uptime
 • Mbeshtetje 24/7
 • VPS Lite
 • 22/muaj
 • 512MB (+512 MB burst)
 • 1
 • 30GB
 • 100GB
 • VPS-1
 • 30/muaj
 • 1GB (+1 GB burst)
 • 1
 • 30GB
 • 250GB
 • VPS-2
 • 48/muaj
 • 2GB (+2 GB burst)
 • 2
 • 60GB
 • 500GB
 • VPS-3
 • 66/muaj
 • 3GB (+3 GB burst)
 • 2
 • 100GB
 • 750GB

PexHost - Pse ne

Zgjedhja e një ofrues të besueshëm është një vendim i rëndësishëm.

Me mbështetjen tonë, me idetë tona unike, për të ofruar shërbime më të besueshme,të përballueshme për klient dhe të qëndrueshme të mundshme në disa nga çmimet më të ulët në dispozicion.


Për kontakt +377 44 114 409 & +393 290 314 588; info@pexhost.net
Copyright © 2013 - 2019 PexHost Address: Dardani, str. 28 Nentori, 10000 Prishtinë, Republic of Kosovo | Phone +377 44 114 409 & +393 290 314 588 | info@pexhost.net | Të gjitha të drejtat e rezervuara