Me cmime konkuruese per te gjithe ata qe duan te kene nje faqe interneti cilesor.

Zgjedhja e një ofrues të besueshëm është një vendim i rëndësishëm.

 • RadioStreaming
 • Pagesa Mujore
 • Web Hapsirë
 • cPanel WHMSonic
 • Dëgjues
 • Transmetimi
 • Auto DJ
 • Mbeshtetje 24/7
 • Radio S-1
 • 9/muaj
 • 1GB
 • 50
 • 128 Kbps
 • 24/7
 • Radio S-2
 • 12/muaj
 • 2GB
 • 100
 • 128 Kbps
 • 24/7
 • Radio S-3
 • 15/muaj
 • 6GB
 • Pa fund
 • 128 Kbps
 • 27/7

99% Arritshmëri

Shërbimi më i sigurt i ofrimit të shërbimit për të cilin paguani gjatë 365 ditëve.

Mbrenda 30 Ditëve

Nëse ju nuk jeni të kënaqur më sherbimët tona është i garantuar kthimi i parave.

Backup Ditorë

Ne ju ofrojm, në qdo kohë kur ju kërkoni ruajtjen e të dhënave.

Përkrahje

Mob: +377 45 233 581

Mob: +377 45 689 418

info@pexhost.net

PexHost - Pse ne

Zgjedhja e një ofrues të besueshëm është një vendim i rëndësishëm.

Me mbështetjen tonë, me idetë tona unike, për të ofruar shërbime më të besueshme,të përballueshme për klient dhe të qëndrueshme të mundshme në disa nga çmimet më të ulët në dispozicion.


Për kontakt +377 44 114 409 & +393 290 314 588; info@pexhost.net
Copyright © 2013 - 2019 PexHost Address: Dardani, str. 28 Nentori, 10000 Prishtinë, Republic of Kosovo | Phone +377 44 114 409 & +393 290 314 588 | info@pexhost.net | Të gjitha të drejtat e rezervuara