Shared Hosting

Klient i ri? Kliko këtu për të hap llogarinë tuaj

Zgjedhja e një hosti të shpejtë dhe të besueshëm është mjaft e rëndësishme

pexhost.net

Për çdo vështirësi mos hezitoni të na kontaktoni

 • Web Hosting
 • Çmimi
 • Disk Space
 • Bandwidth
 • Domain
 • Subdomain
 • MySQL Databases
 • cPanel Powered
 • Frontpage Extensions
 • Daily Backup
 • Web File Manager
 • Spam Protection
 • Fantastico Script
 • DatacenterTechnology
 • 99.9% Uptime
 • Support 24/7
 • BAZE
 • 2.91/muaj
 • 20GB
 • 250GB
 • 1
 • 5
 • Pa limit
 • DEMO
 • BIZNES
 • 4.16/muaj
 • 60GB
 • 600GB
 • 1
 • Pa limit
 • Pa limit
 • DEMO
 • PREMIUM
 • 5.83/muaj
 • Pa Limit
 • Pa Limit
 • 1
 • Pa Limit
 • Pa fund
 • DEMO

99% Arritshmëri

Shërbimi më i sigurt i ofrimit të shërbimit për të cilin paguani gjatë 365 ditëve.

Mbrenda 30 Ditëve

Nëse ju nuk jeni të kënaqur më sherbimët tona është i garantuar kthimi i parave.

Backup Ditorë

Ne ju ofrojm, në qdo kohë kur ju kërkoni ruajtjen e të dhënave.

Përkrahje

Kosovë: +383 44 114 409

Europë: +393 290 314 588

info@pexhost.net

PexHost - Pse ne

Zgjedhja e një ofrues të besueshëm është një vendim i rëndësishëm.

Me mbështetjen tonë, me idetë tona unike, për të ofruar shërbime më të besueshme,të përballueshme për klient dhe të qëndrueshme të mundshme në disa nga çmimet më të ulët në dispozicion.


Për kontakt +377 44 114 409 & +393 290 314 588; info@pexhost.net
Copyright © 2013 - 2019 PexHost Address: Dardani, str. 28 Nentori, 10000 Prishtinë, Republic of Kosovo | Phone +377 44 114 409 & +393 290 314 588 | info@pexhost.net | Të gjitha të drejtat e rezervuara