Web Hosting i sigurt për çdo individ apo kompani!

Get your business online! Live support every day, 365 days a year! 100% SSD

Register Domain

Find your domain name
.com
ε14/yr
.net
ε14/yr
.org
ε14/yr
.info
ε12/yr

WEB HOSTING

Duke filluar nga
02
.91/muaj
 • 20GB Disk Space
 • 250GB Bandwidth
 • 1 Domain
 • 5 Subdomain

VPS HOSTING

Duke filluar nga
22
.05/muaj
 • 512MB Memory
 • 1 CPU Core
 • 15GB HDD (SAS RAID 10)
 • 100GB Bandwidth

RADIO STRAMING 1

Duke filluar nga
09
.00/muaj
 • 40GB Disk Space
 • 600GB Bandwidth
 • 10 Domain
 • Unlimit Nën-domain

99% Arritshmëri

Faqja juaj e internetit do të ketë arritshmeri 99% në çdo muaj

Backup Ditorë

Backup i të dhënave të faqës suaj, në qdo kohë ju nevojitet

Brenda 30 ditëve

I garantuar kthimi i parave nëse ju nuk jeni të kënaqur më shërbimet tona

Disa nga Karakteristikat e PexHost!

Miku i xhepit tuaj

Shërbimet e kompanisë i veçojnë çmimet më të lira, dhe ne ju garantojmë për ato.

1 click install

Nga Control Panel, ju keni mundësinë që të instaloni vet web aplikacionet tuaja.

cPanel Control Panel

Me mundësitë që ofron web aplikacioni për menaxhimin e hostit tuaj, nuk kërkohet të jeni ekspert për të krijuar web faqe moderne.

Transferim i shpejtë

Transferimi i web faqes tuaj tek ne do te bëhet pa probleme! Stafi ynë profesional do të angazhohet me procesin e transferit, pa shpenzime shtesë.

PexHost - Pse ne

Zgjedhja e një ofrues të besueshëm është një vendim i rëndësishëm.

Me mbështetjen tonë, me idetë tona unike, për të ofruar shërbime më të besueshme,të përballueshme për klient dhe të qëndrueshme të mundshme në disa nga çmimet më të ulët në dispozicion.


Për kontakt +383 45 233 581 & +393 290 314 588; info@pexhost.net
Copyright © 2013 - 2020 PexHost Address: Str. Abedin Rexha p.n, 32000 Klinë, Republic of Kosovo | Phone +383 45 233 581 & +393 290 314 588 | info@pexhost.net | Të gjitha të drejtat e rezervuara