PexHost - Për ne

Qëllim kryesor i PexHost, LLC. është që klientëve tanë të ju ofrojmë shërbime cilësore me çmime të përballueshme për çdo individ apo kompani.

Ne kujdesemi që çdo klient i PexHost, LLC. të ndahet i kënaqur nga përdorimi i shërbimeve tona dhe mbështetja që ofrojmë.

PexHost, LLC. ka përvoj të gjatë në shërbimet që ofron. Ne jemi këtu për të siguruar biznesin tuaj dhe për të bërë atë të suksesshëm.

Teknologjia e përdorur

PexHost, LLC. përdorë teknologjinë e kompanisë së mirënjohur, Intel, duke bërë që të të jemi në hap me zhvillimet teknologjike duke i bërë të përdorshme edhe për klientet tonë.


Për kontakt +377 44 114 409 & +393 290 314 588; info@pexhost.net
Copyright © 2013-2017 PexHost Address: Dardani, str. 28 Nentori, 10000 Prishtinë, Republic of Kosovo | Phone +377 44 114 409 & +393 290 314 588 | info@pexhost.net | Te gjitha të drejtat e rezervuara