Me mbështetjen tonë, me idetë tona unike, për të ofruar shërbime më të besueshme,të përballueshme për klient dhe të qëndrueshme të mundshme në disa nga çmimet më të ulët në dispozicion.

PexHost, LLC. Professional Hosting Solutions

Kërko Domain

Shkruaj emrin dhe kërko!
Çmimet mund të ndryshojnë në çdo kohë pa paralajmërim.
.com
ε14/Viti
.net
ε14/Viti
.org
ε14/Viti
.info
ε12/Viti

HOSTING BAZE

Duke filluar nga
02
.91/muaji
 • 20GB Web Hapsirë
 • 250GB Trafik Mujor
 • 5 Domaina të Hostuar
 • Pa Limit Nën-domaina

VPS HOSTING

Duke filluar nga
22
.05/muaji
 • 512MB Memory
 • 1 CPU Core
 • 15GB HDD (SAS RAID 10)
 • 100GB Bandwidth

RADIO S - 1

Duke filluar nga
09
.00/muaji
 • 40GB Web Hapsirë
 • 600GB Trafik Mujor
 • 10 Domaina të Hostuar
 • Pa limit Nën-domaina

99% Arritshmëri

Shërbimi më i sigurt i ofrimit të shërbimit për të cilin paguani gjatë 365 ditëve.

Backup Ditorë

Ne ju ofrojm, në qdo kohë kur ju kërkoni ruajtjen e të dhënave.

Mbrenda 30 Ditëve

Nëse ju nuk jeni të kënaqur më sherbimët tona është i garantuar kthimi i parave.

Disa nga Karakteristikat e PEXHOST!

Miku i xhepit tuaj

Çmimet më të lira i veçojnë përsëri shërbimet e kompanisë sonë dhe ne ju garantojmë për ato.

1 click install

Nga cPanel dhe Fantastico ju keni mundësinë të instaloni Web aplikacionet me një klikim të vetëm të cilin mund ta bëni pa ndonjë problem.

cPanel

Web aplikacioni më i sofistikuar për menaxhimin e llogarisë suaj, me mundësitë në dispozicion ju nuk duhet të jeni ekspert të realizoni gjëra të mrekullueshme.

Transferohu

Transferohuni tani pa probleme! Na kontaktoni dhe stafi ynë profesional do të angazhohet me procesin e transferit të web faqes tuaj. Pa çmime shtesë.

PexHost - Pse ne

Zgjedhja e një ofrues të besueshëm është një vendim i rëndësishëm.

Me mbështetjen tonë, me idetë tona unike, për të ofruar shërbime më të besueshme,të përballueshme për klient dhe të qëndrueshme të mundshme në disa nga çmimet më të ulët në dispozicion.


JU DUHET NDIHME? +377 45 233 581 / +377 45 689 418 - info@pexhost.net
Copyright © 2013-2016 - PexHost.net. - Te gjitha te drejtat e rezervuara.