Professional hosting për të gjitha nevojat tuaja.

hostinza pricing image

Shared Hosting

Web hosting për faqet interneti personale dhe biznesi.


Duke filluar nga

€3.91/mu

€2.91 /vit€3.91 /mu
hostinza pricing image

VPS Server

Performancë superiore, privatësi më e madhe dhe kontroll i plotë.


Duke filluar nga

€17.00/mu

hostinza pricing image

Serverë të dedikuar

Niveli absolut më i lartë i performancës së hostimit të dedikuar.


Duke filluar nga

€149.0/mu

hostinza pricing image

Shared Hosting

Web hosting për faqe interneti personale dhe biznesi.


Duke filluar nga

€34.92/vit

hostinza pricing image

VPS Server

Performancë superiore, privatësi më e madhe dhe kontroll i plotë.


Duke filluar nga

€204.00/vit

hostinza pricing image

Serverë të dedikuar

Niveli absolut më i lartë i performancës së hostimit të dedikuar./p>


Duke filluar nga

€1788.0/vit

  • Backup mujor
  • Migrim falas
  • SSD Disk Drives

SHËRBIME TJERA NGA PEXHOST

hosting service icon

WordPress Hosting

Menaxhoni uebfaqet tuaja WordPress shpejt dhe me lehtësi.

Mëso më shumë
hosting service icon

Reseller Hosting

Hostoni klientët tuaj në serverët më të shpejtë.

Mëso më shumë
hosting service icon

VDS Server

Merrni kontrollin e plotë me serverat tanë më të shpejtë të dedikuar virtualë

Mëso më shumë
hosting service icon

SSL Certificate

Krijoni besim dhe siguri online për vizitorët tuaj të uebfaqes.

Mëso më shumë
hosting service icon

Web Design

Merrni një dizajn të hijshëm dhe të bukur të uebfaqes. Ndërtoni uebfaqen tuaj tani

Mëso më shumë
hosting service icon

Domain Names

Rezervoni, transferoni dhe menaxhoni emrat tuaj të domenit me Pexhost.

Mëso më shumë

Garancitë tona të Web Hosting

hosting feature img

Kthim i garantuar i parave

Nëse nuk jeni plotësisht të kënaqur me shërbimin tonë, mund të merrni një rimbursim të plotë brenda 30 ditëve.

hosting feature img

Transferimi i uebfaqes falas

Ekipi ynë do të jetë i gatshëm sa herë që dëshironi të largoheni nga hosti juaj i vjetër.

Karakteristika plus me planin tuaj web hosing:

hosting info icon

Monitorim pro-aktiv 24/7 i serverëve

Ne monitorojmë shërbimet tuaja kritike për të siguruar që gjithçka të funksionojë. Nëse diçka shkon keq, ne do të ndërhyjmë dhe do ta rregullojmë problemin për ju.

hosting info icon

Pako fleksibile hosting

Ne ofrojmë pako fleksibile hosting të krijuara për të përmbushur çdo nevojë ose buxhet.

hosting info icon

Aplikacione falas

Ju nuk keni kufizime në atë që do të instaloni dhe konfiguroni! Instaloni të gjitha aplikacionet tuaja të preferuara dhe personalizoni ato ashtu si ju pëlqen WordPress, Joomla, PHP etj.

Fillo Tani
Hosting info image